l Praktische informatie bij een sessie HealingHorse@Work

 

Bij coaching sessie met de paarden en wandelcoaching:

De coaching sessies vinden buiten plaats dus kleed jezelf naar het weer.
Denk aan warme, waterdichte kleding en dichte schoenen/laarzen bij slecht weer. Kledij en schoeisel die dus mogen vuil worden.

Veiligheid

Het betreden van de locatie en omgeving met de paarden is op eigen risico. Uiteraard zorg ik voor de veiligheid tussen mens en paard.

Bang van paarden is dit een probleem?

Meestal  denken mensen dat ze voor psychologische begeleiding of coaching met behulp van paarden, een voorliefde voor paarden nodig hebben. Niets is minder waar, alle activiteiten vinden plaats tussen en rond de paarden. Hierbij is geen sprake van paardrijden of op het paard gaan zitten.

Een paard is een imposant dier en kan wat angst geven bij coachees/ clienten. Wat hierbij belangrijk is, is te ontdekken waarvoor die angst werkelijk voor staat. Wat doet die angst met jou en welke betekenis geef je hieraan? Wie of wat zijn paarden in jouw beleving en waar gaat dat nu écht over?

Bij andere sessie :

Zorg altijd voor comfortabele kledij tijdens een sessie of begeleiding die vuil mag worden.

Als ik niet met de paarden werk, zijn mijn 2 trouwe viervoeters (Honden) aanwezig tijdens de sessies als hulpbron.

Jouw eigen paard inzetten bij coaching?

Ook is het mogelijk om je eigen paard als ‘spiegel’ in te zetten. Eventueel kan ik naar jouw locatie toe komen zie overzicht tarieven.

Betalingen:

Ter bevestiging van uw afspraak vragen wij om het bedrag van de eerste sessie met instant overschrijving over te maken op toegestuurde bankrekeningnummer.

Betalingen kunnen cash of via de payconiq betaal applicatie op je smartphone.

Zelfstandigen of bedrijven ontvangen een factuur en kunnen eveneens per overschrijving betalen indien gewenst.

Een sessie annuleren:

Elke mens wil graag comfortabel geholpen worden. Daarom probeer ik ook een planning te hanteren die ook voor mij de nodige tijd en ruimte geeft om er ten volle voor u te zijn.

 U bent welkom met alles wat van jou is…

Mocht een eerder vastgelegde afspraak voor u toch niet lukken dan kan u deze kosteloos annuleren tot 48 uur voor de aanvang van de sessie. Dit kan zowel telefonisch als per email.

Ik voel me wel genoodzaakt om de sessie aan te rekenen indien u laattijdig (minder dan 48u voor de aanvang van de geplande sessie) de afspraak annuleert. Hierbij zal een factuur per email worden verstuurd. 

 In geval van overmacht (ziekte, overlijden, ongeval) kan mits het voorleggen van de juiste attesten de sessie toch kosteloos worden geannuleerd. Hiervoor vraag ik u om dit telefonisch te melden alsook de nodige bewijzen per mail door te sturen. 

Een Workshop annuleren:

Een groepsworkshop kan kosteloos geannuleerd worden 7 dagen voor aanvang van de workshop.Nadien is dit niet meer mogelijk. Daar het voor groepsworkshop gaat over het aantal aanwezige personen en voor opstellingswerk dit noodzakelijk is. Dit gaat over een commitment aangaan tot inschrijven en deelnemen aan een groepsworkshop.

Bij ziekte of overmacht kan het betaalde ticket worden omgeruild voor een workshop op een latere datum. 

Indien de organisatie moet annuleren wegens te weinig deelnemers kan in overleg een niauewe datum worden afgesproken, indien dit niet mogelijk is, is een terugbetaling mogelijk.

ANNULATIEVOORWAARDEN WORKSHOP-TRAININGEN

 Langdurig traject stopzetten?

Indien u overweegt om een gevolgd traject te onderbreken of stop te zetten, heb ik daarvoor  uiteraard alle begrip!
Wel vraag om mij hiervan persoonlijk op de hoogte te stellen per e-mail of per telefoon zodat we toch nog even samen kunnen afstemmen en bekijken of er nog iets nodig is om toch te kunnen afronden.

Lieve mens,

Ik dank je alvast voor het vertrouwen en voor je begrip!

 Lesley Desmet

Lesley
Lesley
Lesley
Lesley
Lesley
UA-177403279-1