HealingHorses@Work

In Connection We Grow…

 

Kom in je kracht met Human Design 5G en met behulp van paarden?

 

 

 

 

Kom Ervaren wat paarden kunnen betekenen voor je persoonlijke groei en loopbaan

 

 

Human Design, wat is dat?

Human Design is een systeem of blauwdruk dat je een roadbook biedt voor de rest van je leven. Deze kaart (chart) toont welke kwaliteiten je altijd tot je beschikking hebt, wat je doel is in dit leven en hoe je het beste beslissingen kunt nemen. Het helpt je om authentiek te leven en je energie in te zetten daar waar het goed voor jou is.

Human design is ontwikkeld door Ra Ura Hu, die 1987 een bijzondere ervaring had die hij noemt de ontmoeting met The Voice. Deze Voice deelde bijzondere kennis met hem  die nu tot onze beschikking komt via Human Design. Vanaf het begin dat Ra de informatie begon te delen, was een ieder die het ontving verbaasd over de treffende en heldere uitleg. Ra heeft het systeem verder ontwikkeld en overal op de wereld zijn mensen actief om Human design in te zetten en door te geven.

Wat kan Human Design voor jou betekenen?

Hoe fijn is het als je op reis bent dat je een kaart hebt van de omgeving. Zo biedt Human Design een roadbook voor je leven. 

Wat leer je dus Human Design:

 • Hoe werkt het met mijn energie?
 • Hoe neem ik het best beslissingen?
 • Waarop baseer ik mijn beslissingen?
 • Wat is het doel in mijn leven? 
 • Wat zijn mijn natuurlijke kwaliteiten?
 • Hoe werkt de interactie tussen mij en de ander?
 • Hoe zorg ik goed voor mezelf?

Meer over Human Design

De wetenschap van de differentiatie

Human Design gaat er vanuit dat ieder mens uniek is en onderscheidt 5 auratypen:

Manifestor (10%), Generator (34%), Manifesting generator (34%), Projector (21%) en Reflector (1%)

Daarin wordt onderscheid gemaakt tussen energietypes: Manifestor en (Manifesiting) Generator en de niet-energie typen: Projector en Reflector. De energietypes hebben de beschikking over een constante energiebron en zijn gemaakt om te werken en hun energie te gebruiken. De niet energietypen hebben dit niet en afhankelijk van omgeving en bezigheid kunnen zij actief zijn. Zij hebben te maken met een heel ander ritme dan de energytypen. 

Hoe werkt het per type?

 • De Manifestor heeft een gesloten aura, wordt weinig beïnvloed door zijn omgeving en kan daardoor onafhankelijk opereren.

 • De (Manifesting) Generator heeft een open aura dat interactie aangaat met de omgeving. Het neemt informatie op en het beïnvloedt de ander. 

 • De Projector heeft een aura die open is en beïnvloed wordt door de omgeving.  De Projector heeft echter de unieke eigenschap om zijn aura te focussen en daardoor in te tunen op de ander.

 • De Reflector heeft een open en diffuus aura en neemt alles op uit zijn omgeving. Daardoor kan de reflector heel goed teruggeven aan zijn omgeving hoe het met jou of de omgeving gaat.

De Bodygraph

Human Design, ofwel jouw Design, wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, chakra”s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Via een speciaal computerprogramma wordt een berekening gemaakt en krijgen we Jouw bodygraph te zien. Door naar de berekening te kijken krijg je een goed inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daar voordeel uit kunt halen in het dagelijks leven. Voor de meeste mensen is de analyse zo herkenbaar dat ze de kennis die achter het systeem zit niet hoeven te weten.

De bodygraph is gebaseerd op bestaat uit 9 energiecentra, 64 poorten en 36 kanalen, die allemaal hun eigen rol spelen binnen jouw design. Deze elementen kunnen ingekleurd of open zijn, bewust een rol spelen of onbewust. Er zijn ontelbare mogelijkheden en elk design is uniek. Jij bent uniek!

Vanuit deze informatie wordt duidelijk welke rol je speelt in je omgeving, hoe je beïnvloed wordt en waar en wat uiteindelijk jouw uniek bijdrage is in de wereld. Leef je volgens je design, dan gaan dingen makkelijker, je voelt je goed en ervaart flow. Leef je niet volgens je design, dan ben je onder de invloed van je conditioneringen en ervaar je emoties en gevoelens die je ontregelen. Je leeft dan vanuit je “Not-self”. Voor elk type geldt een eigen emotie als signaal dat je uit balans bent. De pijler in Human Design om weer terug te keren naar bij je innerlijke wijsheid is: het volgen van jouw strategie en autoriteit.

Heeft u nood aan wat Paarden-Kracht binnen uw organisatie wat administratie betreft?

 

Freelance betekent dat je me inschakelt wanneer je me nodig hebt. Denk aan piekmomenten, bij (langdurige) afwezigheid van een medewerker (ziekte, zwangerschapsverlof, burn-out …),voor een speciaal project of heeft u gewoon nood aan wekelijkse administratieve ondersteuning. Dit kan reeds vanaf 4 tal uren per week!

Freelance voordelen

 • U doet beroep op een freelancer op de momenten waar u die nodig hebt.
 • Met een freelancer haalt u heel gemakkelijk specifieke kennis in huis.
 • Een freelancer werkt bij u op kantoor of van thuis uit. De keuze ligt volledig bij u!

Op zoek naar meer Work-Life-Balance en wil u zich kunnen focussen op uw kernactiviteiten zonder administrieve rompslomp!

Amazing changes do not just happen by themselves, contact me and get inspired today…

Lesley Desmet- Incite Consult & Coaching Freelancer Administratieve ondersteuning

Contact

Telefoon

+32 (0) 496 36 48 49

E-mail

lesley@healinghorses-atwork.be

Adres

Misweg 13 A

B-9700 Oudenaarde

BE 0832.111.296

Voel je geen affiniteit met Paarden …!!!

Ik bied natuurlijk ook coaching activiteiten aan zonder paarden:
 • Stress & Burn-out coaching
 • Rouw-verlies-Trauma Begeleiding
 • Loopbaanbegeleiding
 • Systemisch werken- Familieopstellingen
UA-177403279-1