Hypnose helpt je om van je verslaving af te komen met blijvend resultaat…

 

Heb je al van alles geprobeerd om van roken, drinken of emotie-eten of stress-eten  af te komen? Werkt het allemaal maar zeer tijdelijk en herval je al heel snel in je oude patronen? Kan behoorlijk voor frustraties zorgen…

Met hypnose pakken we je verslaving aan bij de wortel door te werken met het onderbewustzijn en belemmerende patronen in je onderbewuste te doorbreken en te vervangen door een helpende patronen.

 • Stoppen met roken
 • Eetstoornissen
 • Emo-eten
 • Alchol en seksverslavingen
 • enz…

Hypnotherapie en verslaving

 

Bij een verslaving doe je iets wat je eigenlijk niet (meer) wil doen. De gewoonte wordt gewoonweg dwangmatig en neemt steeds meer de controle over je gedrag en heel je leven, waardoor jij de controle zo goed alles volledig kwijtraakt. Misschien vraag jij jezelf af of je verslaafd bent, of misschien weet je het wel zeker en heb je al een aantal stoppogingen achter de rug. Pogingen om op wilskracht te stoppen mislukken meestal na verloop van tijd, waardoor iemand zich vaak nog slechter voelt. Of je nou wel of niet zeker weet of je verslaafd bent, je ben in ieder geval hier omdat je benieuwd bent hoe hypnotherapie  kan helpen bij het loskomen van de verslaving en ongewenste gewoonte.

De verslaving is niet het probleem

Dat klinkt misschien wellicht wat vreemd, omdat een verslaving veel problemen oplevert, maar de verslaving is niet het echte probleem. Als therapeut ga ik er vanuit dat een verslaving veelal een reactie is op onderliggende pijn en lijden en dat het een eigenlijk een aangeleerde (en vaak onbewuste)  strategie om die pijn niet te moeten voelen. Een verslaving is dus eigenlijk een poging om het onderliggende probleem op te lossen, bijvoorbeeld onzekerheid, depressie, onverwerkt verdriet, een negatief zelfbeeld of het afgesneden zijn van de eigen gevoelens en emoties. 

Daarom gaat een cocaïneverslaving niet over cocaïne, een alcoholverslaving niet over alcohol en een seksverslaving niet over seks. Het probeert iets te verzachten, te vermijden, of iets wat we missen in ons leven op te vullen. En daar zit ook het probleem, want als we alcohol gebruiken om de pijn te verzachten die in ons zit, zullen we nooit genoeg kunnen drinken om die pijn te laten verdwijnen. De verslaving is dus een poging om het onderliggende probleem op te lossen.  

Deze pijn is het eigenlijke probleem. Inzien waarom je de verslaving hebt is een belangrijke stap in het hele proces naar helen van de onderliggende oorzaak of pijn.

 

 

STOPPEN MET ROKEN

ZEG DEFINITIEF STOP TEGEN HET ROKEN

Hardnekkige gewoontes en patronen zijn ook ooitergens ontstaan.

Veel mensen proberen zonder extra hulp te stoppen met roken en vaak lukt dit wel heel even….tot dat ene stressmoment weer de kop opsteekt of feestje er is en er toch heel gemakkelijk weer teruggevallen wordt op die ene sigaret die vervolgens weer leidt tot meer en voila: de verslaving is terug van eigenlijk nooit weggeweest.

Herken je dit?

Ben je klaar met het innerlijk conflict binnen in jezelf en wil je je energie niet meer laten wegstromen.

Wil jij voor altijd een niet-roker zijn zonder de behoeftes, verlangens en het risico van terugvallen in oude patronen die werkelijk bij een ex-roker horen?

Vandaag kan jij de keuze maken om een niet-roker te worden!

Er is ooit een moment geweest dat jij niet hebt gerookt, misschien is dat heel lang geleden en kun je het je niet meer herinneren, je onderbewustzijn kan dit wel. Deze kan moeiteloos weer oprakelen hoe het is om geen behoeftes en geen verlangens meer naar een sigaret te hebben. Hier wordt in de hypnose sessie beroep op gedaan.

Het lijkt misschien te mooi om allemaal waar te zijn en toch is dit het unieke kracht van directe hypnose. Al vele andere mensen zijn je voorgegaan en hebben ontdekt hoe gemakkelijk en eenvoudig het is om eindelijk een rookvrij leven te leiden!

Wat heb je nodig voordat je besluit een sessie stoppen met roken te maken?

Goede motivatie is een absolute must om te kunnen stoppen.

Zonder deze motivatie lukt het totaal niet.

Hypnose gaat er voor zorgen dat het interne conflict tussen het bewustzijn en onderbewustzijn wordt opgelost.  Waardoor je de drang naar roken niet meer zal voelen.

Ben jij klaar om een niet-roker te worden?

hypnose-stoppen met roken- verslavingen
ALCOHOLVERSLAVING

ALCOHOL & DRUGS VERSLAVING STOPPEN MET HYPNOTHERAPIE

Je raakt niet van de ene op de andere dag gewoon alcoholverslaafd. Er zijn veel mensen die regelmatig alcohol drinken zonder dat dit tot enige problemen of alcoholmisbruik leidt. Het ontwikkelen van een alcoholverslaving is vaak een jarenlang proces en naast een alcoholprobleem op zich spelen andere factoren ook vaak een rol. zoals :

 • erfelijkheid
 • persoonlijke omstandigheden
 • ingrijpende gebeurtenissen
 • sociale omgeving

Wanneer je zowel geestelijk als lichamelijk afhankelijk bent van alcohol spreken we pas van een alcoholverslaving.

Om het alcoholprobleem aan te pakken is het belangrijk om op zoek te gaan naar de de oorzaak van de drang naar alcohol te vinden. De onderliggende reden is vaak niet voor de hand liggend en zal door onderzoek naar boven moeten komen. Pas dan kun je beginnen met het effectief behandelen van dit probleem. Met behulp van hypnose en hypnotherapie kunnen de gevoelens die de eerste aanzet zijn van het probleem gevonden worden. Angsten en gedrag kunnen hiermee worden ontrafeld om zo een effectieve aanpak van het alcoholprobleem te verzorgen. Vanaf dan kun je werken aan vooruitgang en kan het probleem worden aangepakt. Herken je deze symptomen of problemen bij jezelf? Maak dan gebruik van hypnose en hypnotherapie om deze problemen aan te pakken!

Hypnose-verslavingen-drugs-alcohol-seks
hypnose-stoppen met roken- verslavingen
ALLERLEI VERSLAVINGEN

Stoppen met roken- Eetstoornis- Stress-eten- Alcoholverslaving…

Gewicht verliezen-vermageren-hypnose

GEWICHTMANAGEMENT

Afvallen en gewicht verliezen of op peil houden van uw gewicht met ondersteuning van hypnose

Hypnose-emotionele klachten

EMOTIONELE KLACHTEN

Stress & Burn-out – Depressie-Angst-Fobie

Slaapproblemen-Zelfvertrouwen-Faalangst

 

Hypnose-fysieke pijn-lichamelijke klachten- chronische pijn
LICHAMELIJKE KLACHTEN

Chronische pijn- Migraine- Hooikoorts en allerhande allergiën…ADHD- Autisme

Hypnose-stoppen met roken- verslavingen- alcoholverslaving-stress-eten-eetstoornissen

TRAUMA & REGRESSIE

Ondersteuning bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen door verlies en trauma- PTSS

Hypnose zeer effectief bij kinderen

WAAROM HYPNOSE BIJ KINDEREN

concentratiestoornissen-faalangst-leerproblemen-slaapproblemen-bedplassen-stotteren-gepest worden-ADHD- ASS- Game-verslaving

Contact

Telefoon

+32 (0) 496 36 48 49

E-mail

lesley@healinghorses-atwork.be

Adres

Misweg 13 A

B-9700 Oudenaarde

BE 0832.111.296

Hypnose-stoppen met roken- verslavingen- alcoholverslaving-stress-eten-eetstoornissen

Voel je geen affiniteit met Paarden …!!!

Ik bied natuurlijk ook coaching activiteiten aan zonder paarden:

 • Stress & Burn-out coaching
 • Rouw-verlies-Trauma Begeleiding
 • Loopbaanbegeleiding
 • Systemisch werken- Familieopstellingen
Hypnose-stoppen met roken- verslavingen- alcoholverslaving-stress-eten-eetstoornissen

Heeft u nood aan wat Paarden-Kracht binnen uw organisatie wat administratie betreft?

 

Freelance betekent dat je me inschakelt wanneer je me nodig hebt. Denk aan piekmomenten, bij (langdurige) afwezigheid van een medewerker (ziekte, zwangerschapsverlof, burn-out …),voor een speciaal project of heeft u gewoon nood aan wekelijkse administratieve ondersteuning. Dit kan reeds vanaf 4 tal uren per week!

Freelance voordelen

 • U doet beroep op een freelancer op de momenten waar u die nodig hebt.
 • Met een freelancer haalt u heel gemakkelijk specifieke kennis in huis.
 • Een freelancer werkt bij u op kantoor of van thuis uit. De keuze ligt volledig bij u!

Op zoek naar meer Work-Life-Balance en wil u zich kunnen focussen op uw kernactiviteiten zonder administrieve rompslomp!

Amazing changes do not just happen by themselves, contact me and get inspired today…

Lesley Desmet- Incite Consult & Coaching

Freelancer Administratieve ondersteuning

UA-177403279-1