HealingHorses@Work

In Connection We Grow…

coaching-paarden-spiegel
Logo
kinder/Jongeren coaching
Energetische-paarden-coaching
Cadeaubon-coachen met behulp van paarden-zelf liefde

sEnergetische Paardencoaching

De subtiele levensenergie: het veld dat lichaam-emoties-geest-ziel verbindt. De energiestroom kan in dit veld verstoord geraken door onverwerkte emoties, wat zich  gaat uiten  in mentale problemen in het dagelijks leven of zelfs in fysieke klachten. De balans kan zich herstellen door healing « van buitenaf » of door bewustwording en persoonlijke groei.

Healing in contact met het paard

In mijn opleiding van Horse Reflected Coach groeide bij mij het besef  dat de paarden niet alleen feilloos mijn emoties, overtuigingen en gedachten kunnen spiegelen, ik merkte ook hoe zij mijn gemoedstoestand konden scannen en hoe zij konden duiden hoe hoe het gesteld is met mijn subtiele levensenergie.

Energetische onbalans krijg je dus gespiegeld in het contact met een paard. Dat kan zich uiten bij de paarden in heel subtiele reacties, soms legt hij gewoon letterlijk zijn vinger (neus) op de “zere plek”. Ook de fysieke pijnpunten die bij de coachee aanwezig zijn.

Geef jezelf zelfliefde cadeau

 Bij HealingHorses@Work maken wij een unieke combinatie tussen Paardencoaching en Energetische Heling. Dankzij deze manier van begeleiden is het mogelijk om op een diepgaande laag aan de slag te gaan met jouw persoonlijke proces.  Vanuit mijn sjamanistische visie gaan wij ook werken met de voorouders of systemisch begeleiding.

 In het nu-moment zal precies naar voren komen wat op dat moment aandacht bij jou komt vragen: datgene wat gezien en erkend mag worden. Jij bent welkom met alles wat van jou is en alle emoties die daarbij horen zijn welkom. Samen met de paarden  zorg ik voor een veilige, warme sfeer zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en je thuis mag voelen!

Als begeleider ben ik er mij van bewust van dat er vaak verschillende methodieken nodig zijn binnen een traject van een client/coachee.

Als systemisch begeleider kijk ik steeds naar de aanwezige familiedynamieken en ga ik samen met de client op zoek naar de link naar het basis vertrouwen en de ontbrekende hoeveelheid aan basis of levensbehoeften.  In welke mate heb ik mij emotioneel kunnen verbinden.

Binnen de wereld van  de paarden coaching maken wij gebruik van het natuurlijke gedrag van de paarden en de kudde. Paarden zijn in wezen vlucht of prooidieren, wat eigenlijk wil zeggen dat zij enkel kunnen overleven door goed de omgeving te scannen en te communiceren met hun kuddegenoten. Paarden zijn al  miljoenen jaren aanwezig op onze moederaarde, wat betekent dat zij zich meester kunnen noemen in het onder controle hebben van  lichaamstaal en energetisch communiceren.

Als wij als coachee contact gaan maken met het paard, zal het paard ook onze lichaamstaal direct gaan lezen. De disbalans in onze energie wordt direct opgepikt door de paarden. Het paard wil jou van nature graag terug in balans brengen en zal door bewegingen en aanrakingen laten zien welke thema’s bij jou spelen en die aandacht komen vragen. Als coach zal ik jouw volledige proces begeleiden en energetisch gaan afstemmen en met jullie mee gaan voelen. Zo ontstaat er ruimte voor een extra diepe laag tijdens de coachingssessie. Daarbij kan ik jou energetisch ondersteunen als ik voel dat jij een stukje heling mag ontvangen. 

Binnen een coachsessie met paarden kunnen vele thema’s aan bod komen. Het paard scant ze  en zal ze aanbrengen, maar je kunt uiteraard ook zelf een thema of hulpvraag inbrengen.
Hoog gevoeligheid, Rouw en verlies authenticiteit, loopbaanvragen, business coaching, systemische coaching of gewoon weer even terug komen in het hier-en-nu. Alle sessies gaan door in de wei tussen de paarden in een prachtige rustgevende omgeving. Daarna is er ruimte voor koffie of thee.

 Soms kan een paardenmiddel je op weg helpen…

Lesley en De Kudde van HealingHorse@Work

Mijn eigen missie:

Vanuit de natuur, heel ik samen met mijn kudde de energetische liefde in jouw rivier. Zodat je vanuit jouw stroming op je plekje kunt staan, je je kan voeden uit de krachtbron van je ziel en je kunt grazen aan oevers van het verleden.

Mijn Missie met de paarden als Sjamanistisch Coach-Healer

Vanuit de natuur, heel ik samen met mijn kudde de energetische liefde in jouw rivier. Zodat je vanuit jouw stroming op je plekje kunt staan en je je kan voeden uit de krachtbron van je ziel en je kunt grazen aan de oevers van het verleden.

Helen met de kracht vanuit het hart – een ontmoeting met medicijnpaarden

Daar waar de ontmoeting met een paard je leven kan veranderen…

Wanneer een mens contact maakt met een paard, echt contact, gebeurt er iets in de energie van die mens.

Wetenschappelijk bewijs over de kracht van het hart

Volgens onderzoeken gedaan door het Heartmath Institute in Californië genereert het hart het grootste elektromagnetische veld in ons lichaam. De onderzoekers ontdekten dat het hart een elektromagnetisch veld heeft dat 60 keer sterker is dan gemeten hersengolven en een hoger niveau van intelligentie heeft dan het brein.

Stel je nu de kracht van onze mensenharten voor en vermenigvuldig dat vijf keer. Dat is de energie die de grootte van een paardenhart uitstraalt, volgens verder onderzoek. Het Heartmath Institute beschrijft het als een bolvormig veld dat je compleet omgeeft en rechtstreekse invloed kan hebben op het ritme van je eigen hart!

Helende paarden

Ik heb zonder twijfel een heleboel respect voor de samenhang tussen menselijke emoties en de reactie van deze dieren. Het is als het ware een magie…geen woorden, maar paarden…

Uit verder onderzoek blijkt dat paarden een coherent hartpatroon (HRV) hebben, wat wijst op een systeem dat zich kan aanpassen aan en herstellen van stressvolle, emotionele situaties en ze transformeert naar kalme en gelukkige gemoedstoestanden. Volgens dit onderzoek uiten deze gebalanceerde emotionele staten vervolgens als fysiologische voordelen tijdens interactie met paarden. Een verlaagde bloedruk en hartslag, verhoogde hoeveelheden beta-endorfine (neurotransmitters die werken als pijnstillers) of verlaagde stressniveaus zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. Samen met het HRV stelt dit de paarden in staat om enorme hoeveelheden energie met meer gemak te verschuiven dan normale paarden. De Medicijnpaarden hebben een zulke hoge en sterke vibratie, dat ze met een groep van onze grootte kunnen werken zonder uit balans te raken.

“Alle paarden zijn docenten. Sommige paarden zijn helers. Nog minder paarden zijn zowel heler als docent. Medicijnpaarden gaan voorbij de rol van heler-docent.”

Het is nog fascinerender dat de Medicijnpaarden eruitzien als normale paarden, maar kreupel worden of zich raar gedragen als ze geen kans krijgen om hun leven te leven als helers. De ziekte wordt vaak verkeerd begrepen door de gewone wetenschap of dokters en is alleen omkeerbaar door ze hun werk te laten doen (wat me doet denken aan mensen in verhouding tot het leven van een betekenisvol leven).

Ook mijn medicijn paard Agnus (Halflinger 1996) had reumatische klachten , waardoor hij wel eens mank rondliep. Die klachten zijn met de Noorderzon verdwenen na het inzetten bij coaching sessies.

Sterker nog tijdens de oefensessies van mijn opleidng als Horse Reflected Coach werd mij meermaals door clienten/coachees aangegeven dat door aanwezigheid en aanraking van Agnus ook fysieke klachten/ pijnen aanzienlijk minder waren en zelfs soms volledig verdwenen…

Toen was HealingHorses@Work geboren….

En hun werk is buitengewoon. Zelfs als je niet gelooft in energieheling, dan nog zijn de positieve resultaten van patiënten met fysieke of mentale aandoeningen na helingsessies met Medicijnpaarden behoorlijk overtuigend.

Je bevinden in het energieveld van het paard kickstart een energetische spirituele ontwaking. ….

Tot snel

Lesley Desmet

Spiritueel Coach & Healer samen met de Kudde

 

 

coaching-paarden-spiegel
coaching-paarden-spiegel
Energetische-paarden-coaching
coaching-paarden-spiegel
Systemisch werken
Familie opstelling en systemische begeleiding
coaching-paarden-spiegel

Rouw & Verlies Coaching

Rouwproces begeleiding
Jongeren & Kinder coaching

Kinder- Jongeren -ouder begeleiding

Gezinscoaching: ouder-kind relaties

Contact

Telefoon

+32 (0) 496 36 48 49

E-mail

lesley@healinghorses-atwork.be

Adres

Misweg 13 A

B-9700 Oudenaarde

BE 0832.111.296

coaching-paarden-spiegel

Heeft u nood aan wat Paarden-Kracht binnen uw organisatie wat administratie betreft?

 

Freelance betekent dat je me inschakelt wanneer je me nodig hebt. Denk aan piekmomenten, bij (langdurige) afwezigheid van een medewerker (ziekte, zwangerschapsverlof, burn-out …),voor een speciaal project of heeft u gewoon nood aan wekelijkse administratieve ondersteuning. Dit kan reeds vanaf 4 tal uren per week!

Freelance voordelen

  • U doet beroep op een freelancer op de momenten waar u die nodig hebt.
  • Met een freelancer haalt u heel gemakkelijk specifieke kennis in huis.
  • Een freelancer werkt bij u op kantoor of van thuis uit. De keuze ligt volledig bij u!

Op zoek naar meer Work-Life-Balance en wil u zich kunnen focussen op uw kernactiviteiten zonder administrieve rompslomp!

Amazing changes do not just happen by themselves, contact me and get inspired today…

Lesley Desmet- Incite Consult & Coaching

Freelancer Administratieve ondersteuning

UA-177403279-1