HealingHorses@Work

In Connection We Grow…

Ben jij ook klaar om als therapeut/ begeleider een versnelling hoger te schakelen?

 

Online opleiding-cursussen

Lesley
Meerwaarde voor therapeuten, coaches en begeleiders die dieper in het collectieve systemische energieveld van de client wil duiken…. 

Akasha Kronieken

De betekenis van Akasha is hemel en komt uit de hindoecultuur. Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha-kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen. In de Akasha kronieken ligt de geschiedenis van jouw ziel door verschillende levens heen opgeslagen en deze incarnatie waarin je nu leeft heeft zijn eigen unieke verhaal.

Kundalini Reiki Master

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve gevolgen van dien. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen voor eenlijnigheid van de chakra’s, energetische reiniging en een boost van de persoonlijke energie van je client.

Master Kundalini Reiki

7

Kundalini Reiki Master (online)

Investering € 525 online – startdatum steeds in overleg

Als Kundalini Reiki Master Teacher ben ik bevoegd jou te healen maar ook zelf op te leiden tot Kundalini Reiki Master. 

Reiki betekent ‘universele levensenergie’ (rei=universeel en ki=energie/kracht). Deze universele levensenergie stroomt in alles wat leeft en is overal. Het geeft ons letterlijk leven. Een tekort aan levensenergie maakt ons gevoeliger voor ziekte en vertraagt het herstel ervan. Door allerlei oorzaken, zoals trauma, ziekte of stress, kunnen er blokkades ontstaan in ons systeem. Een Reiki behandeling heft blokkades op en laat je energie weer vrij stromen. Andere voordelen van Reiki:

– vermindering van stress

– diepe ontspanning

– ontgifting lichaam en geest

– zorgt voor meer energie

– brengt je systeem en zenuwstelsel in balans

– helpt bij fysieke- en mentale klachten en ziekten

Verschil Reiki en Kundalini Reiki:

Het grootste verschil tussen deze twee Reiki vormen is dat bij Kundalini Reiki geen vaste hand posities en symbolen worden gebruikt. Toepassing is daarom eenvoudiger maar zeker net zo effectief. Dit is de reden dat ik graag met Kundalini Reiki Energie werk. 

De eerste sessie bestaat eruit dat we een tafelopstelling gaan maken om inzicht te brengen in patronen en belemmerende overtuigingen vanuit uw familiesysteem.

Aantal graden Kundalini Reiki: Net als in de gewone Reiki zijn er 3 stappen: Kundalini Reiki 1, 2 en 3. 

Kundalini Reiki 1: 

Bij Kundalini Reiki 1 worden al je blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in de basis chakra. Feitelijk wordt het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruin chakra schoongemaakt en voorbereid op de afstemming op de Kundalini Energie. 

Tijdens de Kundalini Reiki 1 inwijding leer je: 

– hoe je jezelf kunt behandelen

– hoe je iemand anders kunt behandelen

– een afstandsbehandeling kunt uitvoeren

– een ruimte / huis kunt reinigen

– hoe je karmische banden kunt behandelen 

– hoe je verschillende situaties kunt behandelen

Kundalini Reiki 2

Bij Kundalini Reiki 2 worden je kanalen verder geopend. Het vuur van de Kundalini wordt aangestoken zodat de hoofdenergiebaan stapje voor stapje wordt geopend. De energie bereidt de zonnevlecht voor op de laatste inwijding van de Kundalini Reiki 3. Je leert ook om te mediteren met de Kundalini Reiki energie. 

Kundalini Reiki 3

Bij Kundalini Reiki 3 ontvang je extra inwijdingen en nadat je zelf bent ingewijd mag jij je Kundalini Reiki Master noemen en zelf mensen inwijden in deze prachtige energie. 

Je ontvangt: 

– handvaten om jezelf te healen en te behandelen

– opening om je energiesysteem in 30 seconden volledig in evenwicht te brengen

– je 6 extra inwijdingen (Diamant Reiki, Kristal Reiki, DNS oftewel blauwprint Reiki, Geboortetrauma Reiki, Plaats Reiki, Vroegere levens Reiki)

– je leert hoe je anderen kunt inwijden 

– Chakra balancering (van onschatbare waarde voor je gezondheid, je welzijn en je energielevel)

– handvaten hoe je voorwerpen kunt inwijden

– 3 Kundalini Reiki boosters, deze versterken de Kundalini afstemmingen zodat behandelingen nog krachtiger en effectiever zullen zijn

– 8 extra essentiële concepten voor persoonlijke- en spirituele groei

– je ontvangt het Kundalini Master certificaat

Hoe gaat de opleiding in z’n werk? 

Deze opleiding vindt in principe geheel online en op afstand plaats, met telefonische nabesprekingen of per chat. Het grote voordeel is dat je de inwijdingen en opleiding volledig vanuit jouw rustige ruimte kunt ervaren. Heb je echter voorkeur voor een opleiding in mijn praktijk dan kan dat ook tegen een meerprijs.  Hierbij gaan wij een extra sessie wijden aan persoonlijke blokkades.

We stemmen samen data en tijdstippen voor de 3 inwijdingen af. Tussen de verschillende inwijdingen zit minimaal 2 weken tot een maand zodat alles bij jou kan integreren. Voor aanvang van de opleiding ontvang je uitgebreide informatie over al deze stappen. 

Je ontvangt voor aanvang van de opleiding een uitgebreid werkboek en handleiding. 

Op het afgesproken tijdstip ontvang je de inwijding en na elke inwijding hebben we een nabespreking en is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Na afronding van de opleiding ontvang je het certificaat Kundalini Reiki Master Teacher. 

Akashia Kronieken

Akasha Kronieken

Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

LEREN WERKEN MET DE AKASHA KRONIEKEN  ‘Het archief van je ziel’ 

Individuele cursus – investering: € 375 – Startdatum in overleg

Zelf werk ik al een paar jaar met de Akasha Kronieken en geef in het verleden regelmatig Akasha readings. Maar hoe leuk is het om dit zélf te leren? Om zelf, op elk gewenst moment, het archief van jouw ziel te kunnen raadplegen?

De eerste sessie bestaat eruit dat we een tafelopstelling gaan maken om inzicht te brengen in patronen en belemmerende overtuigingen vanuit uw familiesysteem.

Werkwijze: 2 live of online sessies met tussendoor telefonische contactmomenten of via what’s app. Deze cursus is echt maatwerk dus precies afgestemd op jou waardoor je het mooiste resultaat bereikt. 

Je kunt na deze cursus de Akasha Kronieken raadplegen voor jezelf en anderen. Velen gingen je voor en er komen zulke prachtige ervaringen uit, gewoon een verrijking voor je als mens. Je gaat oefenen en ontvangt een naslagwerk. 

Wat zijn de Akasha Kronieken, ook wel ‘het archief van de ziel’ genoemd? De Akasha Kronieken vormen het bewustzijnsveld waar alle informatie van jouw ziel ligt opgeslagen (quantumveld) en die volledig voor jou toegankelijk is.

Je leert:
* Hoe je de Akasha Kronieken kunt lezen
* Richtlijnen voor het lezen, hoe en welke vragen je het beste kunt stellen
* De inhoudelijke Methode zelf
* Hoe je de Kronieken voor iemand anders kunt lezen
* Energetische heling d.m.v. Akasha
* De verschillende niveaus van heling
* Voorouderlijke patronen helen
* Vorige levens inzien met Akasha
* Werken met Akasha
* Do’s & Dont’s
* Oefeningen en meditaties

Zielsmissie ontdekken door het ontwaken van je chakra-systeem

 Dit 

 zielsmissie en zelfliefde

Ontdek je zielsmissie + ontwaken en aanzuiveren van je volledig chakrasysteem online + 1 persoonlijke sessie

 Persoonlijke ontwikkeling en Coaching op eigen tempo in 10 sessies (799 euro):

9 online sessies (1 uur)

1 persoonlijke sessie (1.5 uur)

Als je eenmaal in de stroming van je zielsmissie gaat staan, dan zal alles meer stromen en zal je meer gelijkgestemden ontmoeten, die samen met jou op een soortgelijke missie zijn. Door deze ontmoetingen en samenwerkingen krijg je meer energie en besef je dat je eigenlijk je ‘passie’ aan het volgen bent. Er ontstaat hierdoor een ‘eenheidsbesef en gevoel’. Dit geeft meer zelfvertrouwen, want je bent niet de enige met dit weten of met deze visie.

Volg je passie, volg je hart

Tijdens dit traject gaan we werken op je volledig chakrasysteem en dit systeem laten ontwaken, blokkades opheffen en je chakra systeem aanzuiveren. Het is een intens en volledig traject die je individueel en volledig op eigen tempo kan volgen in 10 sessies online. Afspraken van 1 uur online zijn volledig vrij in te plannen naar eigen behoefte.

Missie en passie kunnen ook samengaan op werk niveau. En soms vraagt dat echt om een sprong in het diepe waarbij je enkele (financiële) zekerheden achter je zal moeten laten. 

Volg je intuïtie en je hart en kijk eens of er alternatieve mogelijkheden op je pad komen, waarbij je bijvoorbeeld je kantoorbaan kan inruilen voor iets wat beter aansluit op je passie. Je gaat steeds meer beseffen, dat het niet langer gaat om de ‘economie’, maar om de diepere betekenis van het leven zelf.

Je komt op deze manier zelf tot diepe inzichten, wat je wérkelijk wilt, welke eventuele (oude) overtuigingen en blokkades jouw zielsmissie nog in de weg staan en hoe dit aan te pakken.
Ook een stukje bewustwording, eigenwaarde, angsten, zelfliefde e.d. komen voorbij. Tot slot zal ik een persoonlijk coach gesprek met je hebben. Kortom, een heel waardevol traject dat je veel zal brengen.

Dit traject is ook heel geschikt als je b.v. bent vastgelopen door b.v. burn-out, je net uit een relatie komt of uit een job die niet meer de juiste voldoening geeft (kan onderdeel zijn van loopbaan begeleiding), aangezien dit soort levensgebeurtenissen je meestal wijzen op een nieuw pad dat voor je klaar ligt, de kans om de richting van de zeilen aan te passen en je leven een nieuwe koers te laten varen vanop je eigen plek: JOUW leven, jouw GELUKSUCCES.

Dit traject is uiterst geschikt als voorbereiding op de cursus kundalini reiki master/ akashia kronieken.

BEWUST AUTHENTIEK EN INTUÏTIEF ONDERNEMEN (Individueel traject op maat)

uBEWUST AUTHENTIEK EN INTUÏTIEF ONDERNEMEN

Individeel traject op maat 1950 euro

Wil je als ondernemers krachtig vanop je eigen plek kunnen ondernemen, dan kan je best eerst je eigen stal uitmesten zodat de energie in je bedrijf ook kan stromen.

Bewust authentiek en intuïtief ondernemen wil zeggen dat wij met ons bedrijf impact maken op onze klanten vanuit en in verbinding met ons authenticiteit.

Hard werken hoort erbij als ondernemer, maar dat is volkomen iets anders dan continue te moet trekken aan een dood paard!

Je zielsmissie uitdragen is ook net weer iets anders, dan gedwongen moeten deelnemen aan het sociale media toneel…

Dit traject die de persoon achter de ondernemer gaat ontdekken met talenten en gebreken, voelt heel anders dan welk business traject dan ook.

Als begeleider voel ik een diepere missie voor dit traject. Het verlangen van de ondernemer ondersteunen om invulling te geven en zijn/haar bedrijf te laten ontstaan vanuit een liefdevolle verbinding met zichtzelf.

Ondernemen vanuit je zielsmissie vergt iets meer dan alleen maar datgene wat goed voelt voor jezelf..

Waar sta jij nu op dit moment?

Vertoon jij op zijn zachts gezegd regelmatig uitstelgedrag en verschuil jij je achter tal van excuses en redenen waarom je iets nog niet gedaan hebt?

Of ga je nu echt staan voor je zielsmissie? En voel je de bereidheid om doelen te formuleren, te plannen, focussen, structuur aanbrengen, actie ondernemen en verkopen?
Laat dit nu net die dingen zijn, waar we vanuit die liefde en eenheid liever niet altijd aan willen werken.

Binnen ondernemen lopen we vaak tegen noodzakelijke kwaadheden aan. Dit draait om mind-set!

 • Toch voel je bij jezelf dat je ergens tegen blijft aanlopen en dat het niet ten volle kan stromen.
 • Je krijgt niet voldoende klanten en al die business collega’s doen het naar jouw gevoel stukken beter… Ben ik wel goed genoeg? Het maakt je onzeker, dit gaat nooit lukken…
 • Je volgt het advies van business trajecten en workshop op, toch bereik je nog steeds niet de gewenste resultaten
 • Hoe meer moeite je doet en hoe harder je werkt, hoe beter je toch gaat worden? Er komt een dag dat je het perfecte aanbod hebt en dan zal je wel meer winst en klanten hebben…
 • Het lijkt wel alsof een deel op slot is en je de juiste sleutel niet kan vinden…
 • …..

Dat buikgevoel vertelt dit allemaal wel…. Klinken als waarden en overtuigingen die je kan blijven als struikelblok zien of die een misschien wel een opstapsteen kan worden.

Het wordt tijd voor je eigen waarheid:

Er kolkt een verlangen naar het ontdekken wie je nu eigenlijk diep van binnen bent, zodat je dit kan uitstralen naar de buitenkant en klanten kan aantrekken die bij jou horen omdat je onderneemt vanuit je zielsmissie.

De sleutel die je nodig hebt om toegang te krijgen tot dit vastgelopen stuk, ligt binnenin jezelf. Deze sleutel heb je nodig om de verbinding met jezelf te kunnen maken.

Binnen dit traject krijgt zowel jij als persoon en als ondernemer de nodige ruimte en gaan we onze krachten bundelen zodat de weg vrij is van aangeleerde overtuigen en blokkades om te gaan ondernemen vanuit je eigen vuur.

Ben jij ook klaar om je eigen stal uit te mesten?

Zodat je bewust vanuit je eigen waarheid, intuïtie en authenticiteit je ondernemen kunt runnen, zodat alles kan stromen?

Familieopstelling

HelendeVrouwenCirkel

Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud. Zo trokken vrouwen in sjamanistische gemeenschappen zich eens per maan(d) terug in de menstruatietent van het dorp. In Europa worden vrouwencirkels ook steeds populairder. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben. Dit is wat je van een vrouwencirkel kunt leren, zelfs zonder er zelf aan deel te nemen.

In de samenleving van tegenwoordig hebben vrouwen de neiging om zich te spiegelen aan mannen. Dit zie je terug in het bedrijfsleven, waar vrouwen het idee hebben zich te moeten gedragen als mannen. Alles om maar aan de top te komen. Mannelijke waarden zoals individualiteit, prestatie, rationaliteit en concurrentie worden in onze samenleving namelijk als belangrijker gezien dan de vrouwelijke kwaliteiten zoals een groepsgevoel, gevoelens, zorg en intuïtie. Deze scheve balans brengt verharding als gevolg.

 

Een samenzijn met andere vrouwen. Een avond voor jou, waar je helemaal jezelf mag zijn. Ruimte om te delen wat er op dit moment in jou leeft.

We mediteren of visualiseren met elkaar, doen lichaamsgerichte oefeningen, energiewerk, …. Er is altijd een deelronde.

Een avond voor ontspanning, om even uit je hoofd te gaan en meer in contact te komen met je lichaam. Om jezelf verder te ontdekken. De rust weer te vinden, je kern en je levensenergie!

Voor wie: Voor vrouwen
Waar: online
Bijdrage €15,-/ per avond of 65 euro voor 5 avonden

Inschrijven kan per avond of voor een traject van 5 avonden.

(Annuleren? Je mag je kaartje meenemen naar een volgende cirkel of aan een andere vrouw doorgeven❤️)

Maximaal aantal: 12
Later meer informatie over nieuwe data in het voorjaar

 

Inschrijven of meer info over de opleidingen-trainingen-workshops

Stuur bericht via onderstaand contact formulier

13 + 3 =

Bachbloes

Bachbloesemremedie & ondersteunende werking binnen therapie

Bach Bloesem remedie voor mensen en dieren een therapie vorm van ontdekker dr. Edward Bach. Volgens Bach ontstaat ziekte als lichaam en geest niet goed met elkaar samenwerken. Dit wordt in eerste instantie merkbaar door negatieve gemoedstoestanden. Uiteindelijk zal die disharmonie zich gaan uiten in het lichaam als ziekte.

Bachbloesemtherapie is een complete geneesmethode nagelaten aan de mensheid door Dr. Bach. Iedere remedie gaat uit van de relatie tussen lichaam en geest. Bloesemremedies richten zich op de geestelijke gezondheid,. Nu klinkt Bach bloesem therapie nogal ingrijpend door het woord therapie, maar wees gerust. Het houdt in dat je een bepaalde tijd achter elkaar een mix van speciaal voor jou geselecteerde bloesems tot je neemt. De bloesems doen hun werk, als het goed is ga je dat vanzelf merken.

Remedie: werking bachbloesem

Iedere bloesemremedie heeft eigen unieke kwaliteiten, net als ieder mens en dier. Door het gebruik van een remedie leer je gebruik te maken van je eigen unieke kwaliteiten. 

Elke bloesem kan helpen je bewustzijn te versterken en blokkades te transformeren. Een steuntje in de rug om tot de volle ontplooiing van je mogelijkheden te komen. De werking is uniek, omdat je met deze therapie aan je (negatieve)emoties/gevoelens en je innerlijk kunt werken.

Welke remedie past bij jou

Bachbloesems maken gebruik van de levensenergie. Zoals bijvoorbeeld in een mooie bloementuin. Hier kun je niet alleen genieten van de schoonheid van alles wat groeit en bloeit. Maar ook van de uitstraling van de levensenergie die daar aanwezig is. Deze levensenergie wordt volgens de door Dr. Bach ontwikkelde methode opgevangen in bronwater.

Dat Bachbloesems helpen met het maken van de verbinding met je intuïtie is dus eigenlijk precies zoals Dr. Bach het bedoeld heeft. Door deze verbinding ga je beter voelen wat goed voor je is. Zoek de innerlijke rust, dat geeft ruimte voor innerlijke groei. De echte antwoorden komen van binnenuit en niet van wat anderen aan oplossingen aanbieden. Zo kun je ook leren om intuïtief de juiste bloesemremedie te kiezen.

Op zijn zoektocht ontdekte hij 38 remedies, die ieder een bepaalde negatieve toestand opheffen.
De remedies worden voorgeschreven op basis van de emotionele toestand van je jezelf of je dier. Ze zijn volkomen veilig en kunnen worden gebruikt in combinatie met alle vormen van medicatie en therapieën.

Bachbloesems zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op negatieve emoties en gemoedstoestanden zoals angst, stress, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen en twijfel.

 Lesley Desmet-Holistic Systemic Soulwork

Holistisch Energetisch therapeut & Familieopstellingen

aankondiging balk roze

Heeft u nood aan wat Paarden-Kracht binnen uw organisatie wat administratie betreft?

Freelance betekent dat je me inschakelt wanneer je me nodig hebt. Denk aan piekmomenten, bij (langdurige) afwezigheid van een medewerker (ziekte, zwangerschapsverlof, burn-out …),voor een speciaal project of heeft u gewoon nood aan wekelijkse administratieve ondersteuning. Dit kan reeds vanaf 4 tal uren per week!

Freelance voordelen

 • U doet beroep op een freelancer op de momenten waar u die nodig hebt.
 • Met een freelancer haalt u heel gemakkelijk specifieke kennis in huis.
 • Een freelancer werkt bij u op kantoor of van thuis uit. De keuze ligt volledig bij u!

Op zoek naar meer Work-Life-Balance en wil u zich kunnen focussen op uw kernactiviteiten zonder administrieve rompslomp!

Amazing changes do not just happen by themselves, contact me and get inspired today…

Lesley Desmet- Incite Consult & Coaching

Freelancer Administratieve ondersteuning

Contact

Telefoon

+32 (0) 496 36 48 49

E-mail

lesley@healinghorses-atwork.be

Adres

Misweg 13 A

B-9700 Oudenaarde

BE 0832.111.296

Voel je geen affiniteit met Paarden …!!!

Ik bied natuurlijk ook coaching activiteiten aan zonder paarden:

 • Stress & Burn-out coaching
 • Rouw-verlies-Trauma Begeleiding
 • Loopbaanbegeleiding
 • Systemisch werken- Familieopstellingen
UA-177403279-1