HealingHorses@Work

In Connection We Grow…

Logo
kinder/Jongeren coaching
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Hallo welkom bij HealingHorses@Work

IN CONNECTION WE GROW…

ENERGETISCH WERK – HEALING- READING

Readings voor dieren en mensen

Mijn naam is Lesley, en ik ben dierencommunicator en healer. Dieren hebben van kindsbeen af  centraal gestaan in mijn leven. Telepathische communicatie met dieren is een manier om onze dieren ook een stem te geven. Lang deze weg vinden wij als mens en baasje toegang tot inzichten tot wat onze dieren ons te bieden hebben en wat ze eigenlijk allemaal voor  ons doen.

Readings zijn persoonlijke boodschappen voor jou en voor je dier. Het zijn boodschappen die over het dier zelf gaan maar het kan ook over jou gaan. Niet alleen tijdens coaching sessies spiegelen paarden, evenzeer in het dagelijks leven. Heel vaak komen de thema’s van jouw paard of huisdier overeen met jouw thema’s. Dit kan zowel op fysiek of mentaal vlak zijn. Een reading kan hierbij heel verhelderend zijn voor jou en je dier. Het geeft je meer duidelijkheid en inzicht in je huidige situatie en hiermee kan jezelf terug in beweging komen.

Communiceren met een dier via foto:

Misschien klinken deze gebeurtenissen je bekent in de oren : Je wil iets met je dier gaan doen, maar het weigert of doet iets compleet onvoorspelbaar! Is je dier misschien ziek of wil het je iets duidelijk maken. Kan voor een hoop ellende en frustratie zorgen als er hier omtrent geen duidelijkheid komt. Het kan ook zijn dat je dier ziek is maar je op die manier iets wil duidelijk maken over jezelf.

Wanneer je in contact kunt gaan met je dieren via communicatie kan  je aan jedier vragen waarom het bepaalde dingen doet, wat het je wil vertellen of gewoon waarmee het dier precies een probleem heeft.

Niet alleen paarden hebben de natuurlijke gave om te spiegelen, onze huisdieren doen dit ook!

Het kan ook zijn dat het dier ons iets duidelijk maakt over onszelf; het onze persoonlijke blokkades gaat spiegelen en dan is het een kwestie voor het baasje om deze blokkades te durven aankijken! Ook dit moeten we respecteren! Alles draait om het respect voor het dier en zijn eigen persoonlijkheid.

Een dier kent natuurlijk ook emoties als verdriet, jaloezie, angst, boosheid enzovoort. Ook dat kan een effect hebben op het ‘probleem’ dat zich voordoet.
Hoewel er altijd mensen zullen zijn die beweren dat dit niet zo is… (iedereen heeft recht op zijn waarheid), heb ik in ieder geval wél zeer vaak ervaren dat ze wel degelijk zo’n gevoelens kunnen hebben en erg veel lijden, dikwijls omwille van en door mensen! -Kristina Boey-

Ik ga in verbinding  met dieren en probeer zo de reden van hun probleem te ontdekken. Ik stel gerichte vragen en luister naar wat ze te vertellen hebben, zodat ik na afloop van het gesprek het baasje op de hoogte kan brengen.

Het meeste vervelende punt is dat het probleem maar al te vaak bij de mens ligt…  Wanneer we dan met het baasje praten merken we maar al te vaal dat hij de boodschap niet ‘wil’ of ‘kan ‘horen of dat hij niet wil meewerken. Hierbij komen we dan geen stap verder om het dier ter hulp te komen. Wat uitermate jammer is , want héél veel problemen zouden hierdoor kunnen verdwijnen.

Wanneer kan je de hulp inroepen van een dierencommunicator?

*Bij de aanschaf van een dier

*Bij trauma’s uit het verleden of het heden

*Bij gedragsproblemen, angsten of agressie

*Bij chronische ziekte of lichamelijke klachten

*Wanneer je het gedrag van je dier niet begrijpt of bij problemen met communicatie

*Als je je dier gewoonweg beter wil leren begrijpen

*Bij een ouder (wordend) dier dat wat hulp en ondersteuning nodig heeft

*Stervensbegeleiding

*Om contact te maken na het overlijden of onbeantwoorde vragen na de dood

 Ik werk steeds aan de hand van een foto en enkele gegevens zoals naam, ras, geslacht en leeftijd maak ik telepathisch contact met jouw dier.

Je mag van te voren allemaal vragen stellen aan je dier. Voorbeelden van vragen uit de praktijk zijn: is hij gelukkig, is hij tevreden met zijn werk, heeft hij last van pijn, kan ik weer beginnen met springen na een val, wil ze nog een veulentje, hoe vindt hij het om verkocht te worden, hoe vindt hij het op stal… Alle vragen zijn goed.

In het verslag lees je het antwoord op je vragen en ook meer informatie over je dier zelf.

Ben je zelf geen eigenaar van het paard dan heb je toestemming nodig van de eigenaar.

Als je graag een persoonlijke reading wilt en vragen hebt over bijvoorbeeld relaties, familie, werk of gezondheid kun je mij de vragen mailen samen met een foto van jezelf en je naam en leeftijd.

Heb je interesse in een reading voor jou en je dier contacteer me dan eerst via e-mail met een foto van jezelf en jouw dier, informatie en de vragen die je wil stellen.

Na storting van het bedrag van 30 euro, krijg je van mij een persoonlijk verslag per e-mail toegestuurt.

Groeten,

Lesley Desmet

Contact

Telefoon

+32 (0) 496 36 48 49

E-mail

lesley@healinghorses-atwork.be

Adres

Misweg 13 A

B-9700 Oudenaarde

BE 0832.111.296

Voel je geen affiniteit met Paarden …!!!

Ik bied natuurlijk ook coaching activiteiten aan zonder paarden:

  • Stress & Burn-out coaching
  • Rouw-verlies-Trauma Begeleiding
  • Loopbaanbegeleiding
  • Systemisch werken- Familieopstellingen
UA-177403279-1