HealingHorses@Work

In Connection We Grow…

ontdek-je-zielsmissie-zelfliefde-met en zonder paarden-oudenaarde-vlaamse ardennen
Logo
kinder/Jongeren coaching
Logo
Logo
Logo
Cadeaubon-coachen met behulp van paarden-zelf liefde

Ontdekken van je zielsmissie…

Ben jij op zoek naar meer zingeving in je leven? Wil jij je Zielsmissie ontdekken? Dan is  Nu jouw tijd aangebroken!

Ik geloof dat ieder mens hier op deze aarde is gekomen met een ziel, een ziel met een soort eigen taak of missie. Dit betekent dat je ergens onbewust hebt gekozen voor de ervaringen die jij opdoet in jouw huidig leven hier op aarde. Dus je hebt als het ware eigenlijk zelf gekozen voor je eigen rugzakje waarmee je van bij je conceptie op pad bent gegaan.

Je zielsmissie is iets wat diep in jezelf geworteld zit , maar waar je vaak weinig woorden aan kunt geven. Je missie is eigenlijk zo belangrijk dat wanneer je die gaat negeren of als het ware gaat wegdrukken, je huidige levenssituatie je er vaak met zachte of harde hand toe zal dwingen er wel naar te gaan moeten naar kijken of luisteren.

Soms wordt je ziek, ontslagen, relaties lopen vast of worden verbroken, je krijgt een burn-out of een depressie… Hoe meer je je missie niet vervult en verder weg van je missie gaat leven, hoe meer tegenspoed je als het ware op je pad krijgt gegooid….

Als je kompas vastloopt en je alles in twijfel trekt waar je je leven tot nu toe op gebaseerd hebt. Ligt hier een sleutel om mee te werken. In het diepst van je wanhoop kan het lichtstraal die naar binnen kan schijnen. Daar op dat plekje waar je diepste pijn is, daar kun je je juist je  ergens je eigen zielsmissie vinden.

Deze zielsmissie zal je helpen en gaan dienen om je leven hier te vervullen op een constructieve manier. Dat wil echter niet zeggen dat het leven alleen maar over roze wolken zal gaan…Leven is het doorleven van al je angsten, je boosheid, je frustraties over je ervaringen zijn van groot belang.

Het belangrijkste in je leven is om je zielsmissie te leven. Je zielsmissie is waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Door het ontdekken van je eigen zielsmissie krijg je deze ervaringen en bewustwording. Werd jij zelf als kind voldoende gezien? Werd er naar jouw geluisterd? Werden je verlangens ingevuld…?

Vaak ligt die missie in de kindertijd onder een sluier verborgen. Stel jezelf eens de vraag wat je als kind wilde en verlangde, waar je toen al goed in was. Veel kinderdromen sterven jammer genoeg een vroegtijdige dood. Je zielsmissie ligt ergens verborgen achter een deurtje… waar we ergens nog altijd het sleuteltje van hebben….

Wanneer er nooit goed naar jouw behoefte is geluisterd als kind, zul je een drang voelen om anderen juist te gaan helpen om zich meer begrepen te voelen. Dit omdat je vanuit je eigen verlangen juist weet en voelt, hoe het is als dit alles afwezig was toen. Zonder deze eigen ervaring zou jij nooit zo de drive voelen om hier mee aan de slag te gaan. Samen met de natuur , mijn kudde paarden en mezelf helpen wij jou om terug in contact te komen met je zielsmissie, zodat je vanuit je hart en je eigen geaarde plekje in je kracht kunt gaan verbinden met het universum.

Wat Gebeurt er als je jouw Zielsmissie Leeft?

Ik weet als geen ander hoe het voelt wanneer je daadwerkelijk je zielsmissie hebt gevonden. Er is geen andere weg die je nog kunt nemen. Je weet gewoonweg dat dit JOUW WEG IS vanuit je eigen plekje. Dat is thuiskomen in je hart en bij jezelf.

Wees de persoon die heeft besloten om volledig te leven en zijn/haar eigen potentie en kracht.

Wij zitten allen al in een soort van shift van het oude naar het nieuwe. Alleen het nieuwe is zo onbekend waardoor wij ons soms eenzaam en alleen voelen. Bij het ontdekken van je zielsmissie ga jij jouw unieke pad bewandelen en je doen waarvoor jij hier bent gekomen. Hierbij maak je gebruik van je intuïtie en leef je jouw eigen waarheid die je van binnenuit al voelt en weet.

Juist nu in deze coronatijd zie ik de nood en verlangen om je eigen ontwikkeling, je eigen innerlijke en spirituele groei onder de loep te nemen en werkelijk jezelf te gaan omarmen met veel geduld en zelf-liefde. Wel hierbij kan ik je wellicht een stukje op weg zetten door hier en daar lichtpunten aan te brengen op je pad…

Een kort coachingstraject om inzicht te krijgen op je eigen zielsmissie , je intrinsieke en authentieke  motivatie, je bestemming in dit leven. Of je nu al dan niet in reïncarnatie gelooft of niet, een mens komt op deze aarde met bagage en capaciteiten, met gevoeligheden en talenten.

Voor mezelf heb ik altijd een zekere roeping gehad om mijn eigen pad helder te krijgen, om zin te kunnen geven aan mijn leven, om van betekenis te kunnen zijn.
Wij maken allemaal deelt uit van een systeem: een familie, een vereniging, bedrijf of vriendenkring….
Vanuit deze verschillende systeemvelden , zijn wij als het ware verbonden in een soort van levensweb. Iedereen heeft zijn eigen aandeel in dit geheel. Elke stap die wij zetten, elke keuze die wij maken of zelf een gedachte die wij hebben is van invloed op ons levensweb.

De eerste stappen van het ontdekken  van de zielsmissie is een sessie van 2 aansluitende uren.

Particulier tarief is € 150,- per gesprek (incl. btw), trajecten in overleg.

Online tarief is € 120,- per gesprek (incl. btw), trajecten in overleg.

Lesley en De Kudde van HealingHorse@Work

Mijn eigen missie:

Vanuit de natuur, heel ik samen met mijn kudde de energetische liefde in jouw rivier. Zodat je vanuit jouw stroming op je plekje kunt staan, je je kan voeden uit de krachtbron van je ziel en je kunt grazen aan oevers van het verleden.

Mijn Missie met de paarden als Sjamanistisch Coach-Healer

Vanuit de natuur, heel ik samen met mijn kudde de energetische liefde in jouw rivier. Zodat je vanuit jouw stroming op je plekje kunt staan en je je kan voeden uit de krachtbron van je ziel en je kunt grazen aan de oevers van het verleden.

Helen met de kracht vanuit het hart – een ontmoeting met medicijnpaarden

Daar waar de ontmoeting met een paard je leven kan veranderen…

Wanneer een mens contact maakt met een paard, echt contact, gebeurt er iets in de energie van die mens.

Wetenschappelijk bewijs over de kracht van het hart

Volgens onderzoeken gedaan door het Heartmath Institute in Californië genereert het hart het grootste elektromagnetische veld in ons lichaam. De onderzoekers ontdekten dat het hart een elektromagnetisch veld heeft dat 60 keer sterker is dan gemeten hersengolven en een hoger niveau van intelligentie heeft dan het brein.

Stel je nu de kracht van onze mensenharten voor en vermenigvuldig dat vijf keer. Dat is de energie die de grootte van een paardenhart uitstraalt, volgens verder onderzoek. Het Heartmath Institute beschrijft het als een bolvormig veld dat je compleet omgeeft en rechtstreekse invloed kan hebben op het ritme van je eigen hart!

Helende paarden

Ik heb zonder twijfel een heleboel respect voor de samenhang tussen menselijke emoties en de reactie van deze dieren. Het is als het ware een magie…geen woorden, maar paarden…

Uit verder onderzoek blijkt dat paarden een coherent hartpatroon (HRV) hebben, wat wijst op een systeem dat zich kan aanpassen aan en herstellen van stressvolle, emotionele situaties en ze transformeert naar kalme en gelukkige gemoedstoestanden. Volgens dit onderzoek uiten deze gebalanceerde emotionele staten vervolgens als fysiologische voordelen tijdens interactie met paarden. Een verlaagde bloedruk en hartslag, verhoogde hoeveelheden beta-endorfine (neurotransmitters die werken als pijnstillers) of verlaagde stressniveaus zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. Samen met het HRV stelt dit de paarden in staat om enorme hoeveelheden energie met meer gemak te verschuiven dan normale paarden. De Medicijnpaarden hebben een zulke hoge en sterke vibratie, dat ze met een groep van onze grootte kunnen werken zonder uit balans te raken.

“Alle paarden zijn docenten. Sommige paarden zijn helers. Nog minder paarden zijn zowel heler als docent. Medicijnpaarden gaan voorbij de rol van heler-docent.”

Het is nog fascinerender dat de Medicijnpaarden eruitzien als normale paarden, maar kreupel worden of zich raar gedragen als ze geen kans krijgen om hun leven te leven als helers. De ziekte wordt vaak verkeerd begrepen door de gewone wetenschap of dokters en is alleen omkeerbaar door ze hun werk te laten doen (wat me doet denken aan mensen in verhouding tot het leven van een betekenisvol leven).

Ook mijn medicijn paard Agnus (Halflinger 1996) had reumatische klachten , waardoor hij wel eens mank rondliep. Die klachten zijn met de Noorderzon verdwenen na het inzetten bij coaching sessies.

Sterker nog tijdens de oefensessies van mijn opleidng als Horse Reflected Coach werd mij meermaals door clienten/coachees aangegeven dat door aanwezigheid en aanraking van Agnus ook fysieke klachten/ pijnen aanzienlijk minder waren en zelfs soms volledig verdwenen…

Toen was HealingHorses@Work geboren….

En hun werk is buitengewoon. Zelfs als je niet gelooft in energieheling, dan nog zijn de positieve resultaten van patiënten met fysieke of mentale aandoeningen na helingsessies met Medicijnpaarden behoorlijk overtuigend.

Je bevinden in het energieveld van het paard kickstart een energetische spirituele ontwaking. ….

Tot snel

Lesley Desmet

Spiritueel Coach & Healer samen met de Kudde

 

 

ontdek-je-zielsmissie-zelfliefde-met en zonder paarden-oudenaarde-vlaamse ardennen
ontdek-je-zielsmissie-zelfliefde-met en zonder paarden-oudenaarde-vlaamse ardennen

Contact

Telefoon

+32 (0) 496 36 48 49

E-mail

lesley@healinghorses-atwork.be

Adres

Misweg 13 A

B-9700 Oudenaarde

BE 0832.111.296

ontdek-je-zielsmissie-zelfliefde-met en zonder paarden-oudenaarde-vlaamse ardennen

Voel je geen affiniteit met Paarden …!!!

Ik bied natuurlijk ook coaching activiteiten aan zonder paarden:

  • Stress & Burn-out coaching
  • Rouw-verlies-Trauma Begeleiding
  • Loopbaanbegeleiding
  • Systemisch werken- Familieopstellingen
UA-177403279-1