Online Coaching Sessie

Een online coaching sessie, al dan niet met beeld, benadert de traditionele vorm van coaching. Dit kan een welgekomen optie zijn in tijden van heel het Corona-gebeuren. We spreken elkaar normaliter via Skype of Whatsapp. Dit kan eenmalig zijn of voor een volledig coachingstraject. Jij bepaalt hierbij het tempo, samen bepalen we de intensiteit van de sessies, de duur en de frequentie van ons contact.

Ons online gesprek is een meer laagdrempelige sessie die volledig draait om jou in het hier en nu, om jouw verlies en om de dingen die je bezig houden. Jij vertelt en bent welkom alles wat aandacht vraag, ik luister zonder te oordelen. En ik help je bij je zoektocht naar een manier om verder te leven m├ęt je verlies. Wat kan je daarbij van mij als begeleider coach verwachten? Een luisterend oor; liefdevolle ondersteuning van een ervaringsdeskundige; de ruimte scheppen om te zijn wie je bent en wil worden.

Wil je weten of een online coaching gesprek iets voor je is? Vraag dan nu je┬á ‘gratis sessie’ aan van 30 minuten.

ThemaÔÇÖs voor online coaching :

Zelfvertrouwen­čÉ┤assertiviteit­čÉ┤zelfliefde en zelfzorg­čÉ┤keuzes maken­čÉ┤kracht vinden, ­čÉ┤spirituele ontwikkeling­čÉ┤groei en veerkracht­čÉ┤zelfontwikkeling­čÉ┤innerlijke rust­čÉ┤HSP­čÉ┤rouwen verlies begeleiding­čÉ┤ trauma en traumatische gebeurtenis­čÉ┤,stress & burn-out­čÉ┤ stellen/ bewaken van grenzen­čÉ┤angst overwinnen­čÉ┤voor jezelf opkomen­čÉ┤ ÔÇťer mogen zijn in alle authenticiteitÔÇŁ ­čÉ┤ faalangst­čÉ┤ leren verbinden en alle andere themaÔÇÖs waar je graag aan zou willen werken en aandacht vragen in het hier en nu. ­čÉ┤

Een online gesprek duurt 45 minuten en kost 50,00 euro,-.

Contacteer me snel voor een gratis telefonische afspraak.

Lesley Desmet

+32 496 36 48 49

 

Lesley
Lesley
Lesley
UA-177403279-1